Stevige massage (Klassiek)

De stevige massage is een massage die wat dieper op de spieren in gaat. De druk varieert van licht tot stevig.  De handelingen variëren van lange strijkingen tot diepe knedingen. Spieren worden uitgedrukt, en melkzuren in de spieren worden onderhanden genomen.

Deze massage lijkt op een sportmassage. Het verschil is dat de sportmasseur voor blessures heeft geleerd. En ik heb over de werking van emotie’s en hormonen geleerd.

Bij binnenkomst bespreken we de te behandelende lichaamsdeel zodat de knopen en pijnlijke plekken extra aandacht krijgen. Ik eindig altijd de massage met een korte hoofdmassage zodat je weer ontspannen de deur uit gaat. Het is mijn missie om de klachten te verminderen + een stukje ontspanning bieden.

Deze massage kan STEVIG zijn als jij daar behoefte aan hebt. Doordat ik heb geleerd voor Thaise massage gebruik ik regelmatig een aantal technieken om nog dieper in de spieren te werken.

  Tarieven

  • 30 min €32,50
  • 60 min €55
  • 90 min €75
  • 120 min €100

  Waarom zou je kiezen voor een massage?

  Met een massage geef je het immuunsysteem een boost wat er voor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Een massage kan je lichamelijke klachten verminderen, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in het hoofd en lichaam waardoor je de ontspanning in het lichaam voel.

  Deze massage kan een bijdrage leveren voor:

  1. Ontspanning van strakke spieren: Met speciale massagetechnieken worden gespannen spieren losser en flexibeler.
  2. Betere bloedsomloop: De massage helpt je bloed beter rond te laten gaan, waardoor je weefsels en organen meer zuurstof en voeding krijgen.
  3. Activering van het lymfesysteem: De massage zorgt ervoor dat je lymfesysteem goed werkt, wat belangrijk is om afvalstoffen uit je lichaam te halen.
  4. Afvoer van afvalstoffen: De massage helpt om opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam te halen, wat goed is voor je algehele gezondheid.
  5. Tegen stress, moeheid en slaapproblemen: Een regelmatige massage kan stress verminderen, vermoeidheid verlichten en je helpen beter te slapen.
  6. Boost voor je immuunsysteem: Doordat je bloedsomloop verbetert en stress minder wordt, helpt de massage je immuunsysteem sterker te worden. Zo ben je beter beschermd tegen ziekten.

  Kledingvoorschrift

  Voor jezelf is het prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.  Bij een deelmassage moet alleen maar een klein stukje van het lichaam ontbloot worden, grotendeels blijft de kleding aan. Bijvoorbeeld bij een rugmassage mag de broek gewoon aanblijven.  Bij een lichaamsmassage dient alleen de onderbroek aan te blijven, die te allen tijde aanblijft. Het lichaam wordt keurig afgedekt met handdoeken.

  Online Boeken

  Klik op de link hierboven↑

  Klik op massage, klik vervolgens op de gewenste tijdsduur met de gewenste massage.

  klik op medewerker, Anette

  Selecteer datum & tijd

  Als het je eerste keer online boeken is dan moet je je registreren, heb je al eerder geboekt dan alleen even inloggen.

  In de bevestigingsmail of sms staat 15 min extra tijd, die tijd is voor mij om alles weer op te ruimen en klaar te zetten.