So nice to meet you!

Dit ben ik

Het gezicht achter Happiness & Wellness ben ik, Anette Bruin. Interesse in de massagewereld en alternatieve geneeswijze heb ik altijd al gehad. Nadat ik op mijn 24e in een burn-out terecht kwam en zelf ondervond hoe helend een massage werkt, groeide mijn interesse in het massage vak & alternatieve geneeswijze. Ik vroeg me altijd af: Wat is de werking tussen lichaam en geest? Waarom word je ziek van je eigen brein, waarom werkt een massage zo helend? En waarom slaap ik op natuur producten, of gewoon even letten op de ademhaling net zo goed als op de zware medicijnen ?

 

Op die vragen heb ik een antwoord gekregen en is mijn passie voor het vak nog meer ontwikkeld. Alles zit al in jou. Je lichaam weet heel goed wat jij nodig hebt, alleen werkt het hoofd helaas niet altijd mee. Als jij niet luister naar het fluisteren van je lichaam dan gaat het schreeuwen.

 

Een massage betekent meer voor het lichaam dan de meeste mensen denken. Het is meer dan alleen pijnpunten in het lichaam aanpakken. Een massage kan zorgen voor ontspanning, beter slapen, een betere bloedsomloop, afvoer van afvalstoffen, energie in het lichaam in balans brengen en het belangrijkste, het aanmaken van gelukshormonen door het contact met de huid. Ik heb verschillende massages geleerd. Elke massage heeft zijn eigen voordelen. We kijken altijd samen naar welke massage bij jouw past.

Mijn herstel

Door alle ups en downs heb ik veel uitgeprobeerd. Het is niet makkelijk om volledig van een burn-out te herstellen. Eerst dacht ik dat het opgelost zou zijn door goed uit te rusten en bepaalde situaties te veranderen. Ik zou snel weer aan het werk zijn en niet degene zijn die jaren aan het herstellen is. Hallo perfectionisme, stress van geen nee zeggen en niet de echte Anet zijn. Wauw, wat heb ik me daar in vergist!! Het was keer op keer weer onderuit gaan. Kop in het zand steken is niet echt een goede tactiek, want het enige dat je lichaam wil, is dat jij goed voor jezelf zorgt en de beste versie van jezelf bent. Het herstel is een grote innerlijke reis met alle schaduwkanten ,grote en mini-trauma’s, bewust en onbewust van mezelf aankijken. Ik onderga zelf veel massages, energetische healings. Ik zorg voor genoeg lichaamsbeweging, en dat varieert van zachte bewegingen tot lekker stevige sporten. Waarom de variatie? Omdat een vrouw een infradiaan ritme heeft naast het circadiaan ritme. Door te beseffen dat ik moet luisteren naar de vrouwelijke cyclus en ernaar te leven, ervaar ik minder stress en vermoeidheid.”

De conclusie met wat het beste werkt? Gewoon ik zijn en luisteren naar mezelf.

Nog een conclusie. Het is achteraf een kadootje dat ik door de burn-out een proces met me zelf ben aangegaan. Het heeft mijn ogen geopend met hoe mooi het leven is.

 Mijn interesse en missie

Wat ik ook super interessant en leuk vind zijn natuurproducten. Wat valeriaan voor het slapen, goudsbloem tijdens mijn periode, en lion’s mane voor concentratie wel niet met je kan doen. Ook zorg ik voor genoeg momenten voor mezelf zodat ik naar binnen kan keren, kan voelen en luisteren naar wat mijn lichaam mij te vertellen heeft.

Op dit moment volg ik een training: “Remember your medicine” van Into Your Wilderness. En dit is helemaal mijn ding!!

Ik leer daar van alles over natuurproducten, reiki, energetisch werk, gedragspatronen linken aan blokkades waarmee ik automatisch veel innerlijk werk bij mezelf doe. Ik begin al meer oude patronen te herkennen en los te laten, waardoor ik ook helder en intuïtief met iemand anders kan meekijken.

Een massage & alternatieve geneeswijze is dus bevorderlijk voor een goede gezondheid. Vanuit dat oogpunt is de naam Happiness & Wellness, a way to health, ontstaan.

Ondertussen leer ik nog steeds door en wil graag nog meer weten over het lichaam, natuurproducten, ademhaling en wat je brein precies doet. Het is mijn missie om andere mensen te helpen, ongeacht wat de problemen zijn.”

 

Bel of app me

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!