Indiaanse hoofd massage

Wil jij ontspannen, ben je druk in je hoofd of heb je veel last van hoofd en nek klachten? dan heb je dit nodig. Gun jij jezelf een moment om tot rust te komen in een ruimte met een heerlijke temperatuur, fijne muziek en met de koude dagen een heerlijk warmte dekentje onder je. We bespreken samen wat jij nodig hebt.

Wat is een indiaanse hoofd massage?

De Indiaanse hoofd massage is een oosterse hoofdmassage afkomstig uit India, en valt onder de tak ayurveda massage. De Indiaanse hoofd  massage wordt uitgevoerd met veel warme olie. Dus let op je gezicht/haar zit onder de olie na de behandeling. Bij de Indiaanse hoofd massage wordt er een korte stretch van de nek toegepast. Daarna wordt heerlijk gemasseerd met de warme olie. Te beginnen bij het masseren van de nek, decolleté, gezicht, drukpunten gezicht en vervolgens de hoofdhuid. Heb jij specifieken pijn punten? geef het aan dan kan ik die plekken extra aandacht geven zodat jij na je massage meer ruimte ervaar in je lichaam.

De Indiaanse hoofd massage heeft de eigenschappen dat het kan helpen/zorgen voor:

Goede Weerstand en Betere Doorbloeding:De massage maakt je bloedvaten wijder, waardoor bloed makkelijker door je lichaam stroomt. Hierdoor kunnen zuurstof en voedingsstoffen beter je cellen bereiken, wat je immuunsysteem sterker maakt. Ook helpt het om afvalstoffen sneller uit je lichaam te verwijderen.

Stress Verminderen en Lekker Slapen:De massage laat je spieren ontspannen en zorgt ervoor dat je lichaam gelukshormonen vrijgeeft. Hierdoor voel je je rustiger en kan je beter slapen. Het vermindert ook vermoeidheid.

Beter Voelen en Minder Spierpijn:Doordat je aandacht krijgt op verschillende plekken in je lichaam, word je je bewuster van hoe je lichaam voelt. Dit kan helpen om spanning in je spieren te herkennen en los te laten. Hierdoor voel je je niet alleen fysiek beter, maar kan het ook je hoofd leegmaken.

Minder Last van Klachten zoals Nekpijn, Stress, en Hoofdpijn:De massage richt zich op specifieke plekken, zoals je nek en hoofd. Dat kan verlichting geven bij specifieke problemen, bijvoorbeeld nekpijn of hoofdpijn. Ook kan de ontspanning helpen bij stress en zelfs bij zwaardere dingen zoals een burn-out. Daarnaast kan het je spijsvertering positief beïnvloeden, wat weer goed is voor problemen in je buik.

Deze massage duurt 30 min en valt goed te combineren met een andere massage. Wanneer u liever een neutrale olie heeft is dat natuurlijk mogelijk.

Tarief

€30

Online Boeken

Klik op de link hierboven↑

Klik op massage, klik vervolgens op de gewenste tijdsduur met de gewenste massage.

klik op medewerker, Anette

Selecteer datum & tijd

Als het je eerste keer online boeken is dan moet je je registreren, heb je al eerder geboekt dan alleen even inloggen.

In de bevestigingsmail of sms staat 15 min extra tijd, die tijd is voor mij om alles weer op te ruimen en klaar te zetten.

Kledingvoorschrift

Voor jezelf is het prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.  Bij een deelmassage moet alleen maar een klein stukje van het lichaam ontbloot worden, grotendeels blijft de kleding aan. Bijvoorbeeld bij een rugmassage mag de broek gewoon aanblijven.  Bij een lichaamsmassage dient alleen de onderbroek aan te blijven, die te allen tijde aanblijft. Het lichaam wordt keurig afgedekt met handdoeken.